3 grunde til, at bambussengetøj er godt for dit helbred

Bambus-sengetøj er et godt valg for dit helbred, og det er der flere grunde til. Du undrer dig måske over, hvad der gør bambus-sengetøj bedre end almindeligt sengetøj, og det får du forklaringen på om lidt.

Først og fremmest skal du vide, at dit sengetøj faktisk påvirker dit helbred på flere forskellige måder. Du vil blandt andet opleve bedre søvn, hvilket er afgørende for dit fysiske og mentale velbefindende.

1: Bambus-sengetøj er antiallergisk

Hvis du eksempelvis har allergi over for husstøvmider, kan det rigtige sengetøj gøre en stor forskel for, hvor godt du sover om natten. Dine børn vil også have gavn af at have deres eget bambus-sengetøj, fordi det er allergivenligt.

En af grundene til, at bambus er bedre end andre typer materialer, er, at det ikke frigiver støv eller partikler i luften, som kan udløse en reaktion hos personer med allergi eller astma.

2: Bambus-sengetøj er modstandsdygtigt over for bakterier og skimmel

Lider du af allergi eller astma? Der er ingen grund til, at du skal have det dårligt, hver gang du skal sove. Prøv sengetøj lavet af bambus. Bambusfibre har naturligt antibakterielle egenskaber, hvilket betyder, at de kan bekæmpe antigener som støvmider og andre skadelige partikler.

Undersøgelser har vist, at bambus er i stand til at hæmme disse typer partikler på langt under seks timer; det er meget hurtigere end de fleste andre plantefibre! Bambus er altså et godt valg, hvis du har allergier.

3: Bambus sengetøj sikrer en bedre nattesøvn

Bambus sengetøj er langt bedre til at absorbere fugt, og det betyder, at du får en bedre søvn – særligt, hvis du er vant til at svede meget om natten. Alene dét, kan være en god grund til at skifte til bambussengetøj.

Du skal dog være opmærksom på, at der findes forskellige slags bambussengetøj, så det er vigtigt at vælge med omhu. De billigste muligheder vil stadig føles gode mod din hud, men de er heller ikke så holdbare og vil sandsynligvis blive slidt hurtigere end andre slags.

Bambusstof er særligt blødt, hvilket ligeledes smitter af på din søvnkvalitet. Det er også køligt mod huden, hvilket er med til at forhindre, at du får det for varmt, mens du sover.

En god søvncyklus er afgørende for dit helbred, hvorfor det kan være en god idé at overveje bambus, hvis du vender og drejer dig om natten, fordi du ikke kan falde i søvn. Du vil vågne op frisk og klar til de udfordringer, som morgendagen bringer!

You May Also Like
Læs artiklen

Tips til sundere og stærkere hår, der altid ser godt ud

Vil du gerne have sundere og stærkere hår, der altid ser godt ud? Hvis ja, så skal du begynde at bruge tipsene i denne artikel. Vi vil diskutere, hvordan du passer ordentligt på dit hår, så det bliver sundt og stærkt. Du skal også sørge for, at du gør alt, hvad du kan, for at forhindre hårtab. Ved at følge tipsene i denne artikel kan du opnå sundt og stærkt hår, der altid ser godt ud!
Læs artiklen
Cykel
Læs artiklen

Hardtail eller full suspension: Hvilken mountainbike skal du vælge?

En mountainbike er en cykel med et robust stel, som egner sig til terrænkørsel. De findes i mange forskellige prisklasser, og du kan derfor altid finde en mountainbike, som matcher dit specifikke budget. Der findes to former for mountainbikes – hardtail og full suspension. Herunder kan du læse mere om, hvilken type du bør vælge.
Læs artiklen
Læs artiklen

Guide: Sådan kommer du i bedre form

Det er i dag rigtig populært at løbe. Når foråret og sommeren nærmer sig, så vælger rigtig mange at begynde på deres løb. Det er en tid, hvor man gerne vil forbedre sin konditon. Derfor vælger mange at hoppe i løbeskoene, men de ved ikke så meget om, hvilken slags træning der er mest effektiv. Det handler nemlig om at træne på bestemte måder, sådan man får det bedste resultat.
Læs artiklen